Resultaten voor theater festival

 
theater festival
 
Wat zijn de niet te missen voorstellingen tijdens Het TheaterFestival? Klara Blijf verwonderd. Facebook. Twitter.
De jury was onder de indruk van het decor: Meedogenloos" en monumentaal verrijst het op het podium: het drie verdiepingen tellende zomerhuis" Door grote glaspartijen kijken we naar binnen alles wordt gezien, ook al kan veel het daglicht niet verdragen: jaloezie, overspel, leugens, manipulatie, ziekte, incest, euthanasie. Ibsen huis Simon Stone/Internationaal theater Amsterdam. Deze voorstelling kan niet hernomen worden op het Theaterfestival. Mitten" Wir im Leben sind" Rosas en Jean-Guigen Queyras. De jury noemt de samenwerking tussen Rosas en cellist Jean-Guigen Queyras a match made in heaven en dé" samenwerking van het jaar. Samen gingen ze aan de slag met de cellosuites van Bach. 1 danser, 1 cellist, spiralen op een lege vloer, spaarzaam licht en tóch een verrassend grote impact. Het samenvloeien van de noten van Bach en de bewegingen van de dansers is volgens de jury een pleidooi voor verstilling en vertraging in een tijd die doldraait op snelle impulsen. Het" maakt van deze creatie grootse, tijdloze kunst." U kan op deze pagina de reportage van VRT NWS herbekijken. Deze voorstelling kan niet hernomen worden, omdat Anne Teresa De Keersmaeker zich voorbereidt op haar deelname aan het Festival d'Automne' in Parijs.
OLA POLA POTLOODGAT Cultuurcentrum t Getouw Gemeente Mol.
27-1-2019 Villanella/Hanneke Paauwe En braaf zijn. 10-2-2019 Het Laagland De Kleine Cowboy. 14-2-2019 HETGEVOLG Stefaan Degand Rood. 15-2-2019 Theater FroeFroe De Soldaat. 3-3-2019 fABULEUS Nesten. 6-3-2019 Dimitri Leue en Kiyotaka Izumi WOLINOTI, Het Houten Kind. Naar winkelmandje of verder winkelen?
ARSENAAL/LAZARUS OP TAZ2018 EN HET THEATERFESTIVAL ARSENAAL/LAZARUS.
Ook Poquelin II STAN in coproductie met Toneelhuis/Olympique Dramatique, NTGent, Dood Paard en ARSENAAL/LAZARUS en Kuzikiliza Pitcho Womba Konga/Skinfama, KVS en ARSENAAL/LAZARUS staan op TAZ geprogrammeerd. Beide voorstellingen werden ook voor het Theaterfestival begin september geselecteerd" /. ARSENAAL/LAZARUS ARSENAAL/LAZARUS OP TAZ2018 EN HET THEATERFESTIVAL.
De Gevleugelde Stad Ieper City of Wings Ypres Internationaal promotiefestival voor straattheater van 6 tot 8 april 2018.
Internationaal promotiefestival voor straattheater van 6 tot 8 april 2018. De Gevleugelde Stad Ieper. The City of Wings ENG. The trade fair. La Ville Ailée Ypres FR. Le salon professionel. Les dates du festival. Zoeken naar: Zoeken. Dans, Installatie, Theater.
Selectie Nederlands Theater Festival KVS Koninklijke Vlaamse Schouwburg.
Selectie Nederlands Theater Festival. De jury van Het Nederlands Theater Festival heeft elf producties geselecteerd als beste en belangwekkendst van het afgelopen seizoen. In de selectie voor de grote zaal werden zowel Para van David Van Reybrouck, Raven Ruëll en Bruno Vanden Broecke als Salam naar een tekst van Fikry El Azzouzi opgenomen!
Zvizdal geselecteerd voor het Nederlandse theaterfestival 2017 BERLIN.
Zvizdal geselecteerd voor het Nederlandse theaterfestival 2017. Feest in huis! Zvizdal wordt dit jaar geselecteerd voor het Nederlandse theaterfestival dat in september doorgaat in Amsterdam. Hier vind je een overzicht van de selectie. tel/fax 32 3 281 56 82 // skype: berlin_office_antwerp // info@berlinberlin.be.
Theaterfestival De Standaard.
Maxim Storms, Theater, Theaterfestival, Jeugdtheater. 06/07/2017 Eigen smoel, maar toch vooral wereldvreemd. Opvallend weinig Belgen en hippe theatermakers op het Festival dAvignon dit jaar. Volgens sommigen maakt directeur Olivier Py er weer een saai Frans feestje van. Of zorgt hij net voo.
Theaterfestival Boulevard.
5 augustus 2016 Shake it till you break it. We might as well fail 15. 6 t/m 7 augustus 2016 Puur fysieke feestvoorstelling. Kunstbende Noord-Brabant/ Popsport Brabant/ 39Graden Festival. 8 augustus 2016 Alle talenten op een rij! Artvark Saxophone Quartet Ntjam Rosie.
NL Theater Festival @theaterfestival Twitter.
@ theaterfestival niet meer negeren @ theaterfestival negeren Volgen @ theaterfestival volgen Volg je nu Je volgt @ theaterfestival Ontvolgen @ theaterfestival ontvolgen Geblokkeerd @ theaterfestival geblokkeerd Deblokkeren @ theaterfestival deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ theaterfestival in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ theaterfestival annuleren. NL Theater Festival.
Het Interfacultair Theaterfestival Leuvens Studententheater.
Het InterFacultair Theaterfestival is een initiatief van LOKO Cultuur in samenwerking met Dienst Cultuur van de KU Leuven, 30CC en Opendoek. Als sinds het academiejaar 2003-2004 groepeert het IFTf de Leuvense kringtonelen in een vriendschappelijke competitie. Het IFTf biedt logistieke ondersteuning aan de kringen, biedt workshops aan en reikt middels een jury prijzen uit.
Het TheaterFestival Vlaanderen Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Login / Registreer. Het TheaterFestival Vlaanderen. Jan Van Rijswijcklaan 155. Organisaties van A tot Z. Over Het TheaterFestival Vlaanderen. Het TheaterFestival zet 10 dagen lang een grote spot op het mooiste dat ons theaterlandschap in Vlaanderen, Brussel en Nederland biedt.
Uitbureau Gent Kindertheaterfestival Spekken.
Genre: Humor Theater. Een denderende revueshow met een waaier aan topartiesten, die zorgen voor een groots spektakel. Een pleiade aan zang door Yves Segers, show Les Folles de Gand, variété Liz'Richards' en humor Mister Boullart. Prachtige kostuums, professionele choreografieën, oogverblindende travesties vol met pluimen en glitter.

Contacteer ons