Resultaten voor muzikant zoekt band

 
muzikant zoekt band
 
Muzikanten gezocht Plaats uw zoekertje bij Music Electronics, Lokeren.
Bel 0497 486383 of laat me uw nummer per SMS, Playlist kan verstuurd worden. NA Telefonisch Contact. Ervaren zanger/gitarist zoekt band 13/02/2019 1732.: Ervaren Zuid-Afrikaanse muzikant is op zoek naar een toffe en professionele band om concerten/optredens en festivals mee te spelen.
Mzkt zkt mzkt Poppunt.
19 liedjes die alleen échte West-Vlamingen kunnen meezingen.
En dat maakt het zo zalig goed. Je kent de zanger inderdaad uit Bevergem, waarin hij de leider van de Bende van de Roste speelt. Willy Lustenhouwer Zie je van Bruhhe, zet je vanachter. Als je een échte West-Vlaamse meezinger zoekt, is dit sowieso een goeie keuze.
Live bands Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Bovendien bereik je op deze manier duizenden bezoekers die op zoek zijn naar een goede live-band. Tags: bands, live band, live bands, muziek band, band, concertband, band live, popband, muziekband, liveband, livebands, dance band, danceband, concertbandjes, concertbandje, band gezocht, bandje inhuren, muziekgroep, band verjaardagfeest, band zoeken.,
Feest Bands boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Het begrip coverband krijgt een totaal nieuwe lading: ied Lees meer. GoetFoud Live Band GoetFoud Live Band is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren en gedreven professionele muzikanten. De band speelt met onuitputtelijke energie, op een p Lees meer.
Artiest/Band gezocht Muziekhandel Oudenaarde.
Contact info: Philippe Verbruggen 0478/94.92.84 verbruggen.philippe@gmail.com. drummer zoekt band. ben alround drummer 65 j genreoldies/soul/disco/funk/country/rock/blues, hitparade vlaams/engels. Contact info: frank vandevoorde 0476913120. gitaarles zonder notenleer. Voor beginners en gevorderden, lange ervaring als muzikant en leraar. Individuele les in mijn atelier of bij u thuis.
Muziek maken en Bandleden Marktplaats.nl.
Omdat onze huidige lead-trompettist ons na lange tijd gaat verlaten zijn we op zoek naar een vervanger m/v. We zoeken een gemotiveerde muzikant, die ervaring heeft met big band-spel en beschikt over een goed bereik. Het is verder belangrijk dat je het leuk en uitdagend vindt om leiding te geven aan een. Big Band Heerde. Roestige gitarist zoekt band zonder ambitie.
MUZIKANT ZOEKT BAND.
Vaak adverteren mensen zonder band in ALLE categorin tegelijk. Je vind dan dezelfde persoon met dezelfde advertentie terug onder band" zoekt zangeres, band" zoekt toetsenistband, zoekt gitarist" en band" zoekt drummer. Nodeloos om te zeggen dat de band" nog maar uit n muzikant bestaat.
Muziekhuis Lyana De specialist voor muziekinstrumenten in Limburg Muzikantenbank.
Blues, pop, country, americana. 49-jarige muzikant zoekt aansluiting bij semi-akoestische of unplugged" band. Bereid tot het zingen van een paar nummers, maar wil niet DE leadzanger zijn. Bij voorkeur een band met versterkte bassist, cajonspeler en 1 aanwezige gitarist. Band in oprichting is ook mogelijk.
Muzikanten en bands Locanto muzikanten gezocht België.
zanger, zangeres Henegouwen. Band 17-18 uit Kortrijk Ieper zoekt een bassist. Momenteel hebben we al een drummer, een lead gitarist ik en een ryhthm gitarist die ook zingt. Op zoek naar een muzikant uit de buurt? Wij zijn een 4 koppige band, uit de rupelstreek.
Muzikanten gezocht? Plaats een oproep Gigstarter.
Cafébaas uit de brand geholpen, de band een fijne Gig en het publiek heeft niets doorgehad. Een van de vele mooie voorbeelden van het succes van de oproepfunctie. In totaal zijn er al 775 oproepen geplaatst. Ook de landen waar Gigstarter naar is uitgebreid, Spanje en België, weten de oproep te vinden. Zo blijken pop en rock een veelgevraagde genre in Spanje en rockabilly een favoriet in België. Ook DJ's' zijn populair bij de oproepen, en komen zo bij bijvoorbeeld Ella Red terecht. Tips bij het plaatsen van een oproep. Mocht u live muziek zoeken, en een oproep via Gigstarter willen plaatsen, dan kunnen deze tips u helpen.: Beschrijf duidelijk wat voor muziek u zoekt.
Koninklijke Muziekkapellen van Defensie.
Het harmonieorkest telt vandaag 56 professionele muzikanten. Het orkest zoekt steeds een evenwicht tussen het klassieke genre, de lichte muziek en de hedendaagse werken voor harmonieorkest. Koninklijke Muziekkapel van de Marine. Opgericht in 1947, telt deze concertband vandaag 43 professionele muzikanten. Een unieke samenstelling: een big band aangevuld met enkele houtblazers van een harmonieorkest.

Contacteer ons